ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Imperial Brands Hellas αποτελεί εταιρεία του Διεθνούς Ομίλους Καπνικών Προϊόντων, Imperial Brands Plc. που προσφέρει στους καταναλωτές της μία ευρεία γκάμα μαρκών χάρη στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της που περιλαμβάνει τσιγάρα, λεπτοκομμένο καπνό, πούρα, τσιγαρόχαρτα και φίλτρα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται επιτυχημένα τα τελευταία 35 χρόνια, απασχολεί 115  Έλληνες εργαζόμενους και αποτελεί το Διοικητικό και Επιχειρησιακό Κέντρο της Περιφέρειας ΝΑ Ευρώπης που περιλαμβάνει εκτός της Ελλάδας, τις αγορές της Ιταλίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου και Μάλτας. Στην ελληνική αγορά, διαθέτει διεθνείς επιτυχημένες μάρκες όπως το Davidoff, το JPS, το Gauloises, το West, το Slim Line, το  R1, καθώς επίσης το Golden Virginia, το Drum, το Van Nelle και το Rizla. 

Αναλυτικότερα, η παρούσα ιστοσελίδα βρίσκεται υπό τη διαχείριση της:

Ιmperial Brands Hellas Α.Ε.

Κλεισθένους 300, τ.κ. 15344,

Γέρακας, Αττικής,

τηλ.: 8001198500 (χωρίς χρέωση),

φαξ: 210 6612257,

e-mail: call@gr.imptob.com

Στα πλαίσια των εν λόγω Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης οι όροι «Imperial», «ΙBΗ», «εμείς», «εμάς», «δικό μας», «εταιρεία», «ιστοσελίδα»  αναφέρονται στην Imperial Brands Hellas Α.Ε.

H παρούσα ιστοσελίδα έχει ως αποκλειστικό σκοπό της, την ενημέρωση σας, σχετικά με την εταιρεία μας και την παρουσία της στο χώρο των καπνικών προϊόντων. Δεν προορίζεται για εμπορία, προώθηση ή διαφήμιση σημάτων τσιγάρων ή καπνικών προϊόντων.

Επισκεπτόμενοι την παρούσα ιστοσελίδα, αντιλαμβάνεστε και αποδέχεστε τους κάτωθι όρους χρήσης αυτής. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη και την περαιτέρω χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

Η ΙBΗ δεν αναλαμβάνει ούτε φέρει ευθύνη ή οποιαδήποτε υποχρέωση για τη χρήση ή κακομεταχείριση των πληροφοριών που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα.

Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην παρούσα ιστοσελίδα, συμφωνείτε και δεσμεύεστε να αποζημιώσετε, την IΒH για οποιαδήποτε απώλεια, βλάβη, ή ζημία οποιουδήποτε είδους ή φύσης, που μπορεί να προκαλέσετε με τη σύνδεσή σας και την επίσκεψη σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

Η εγγραφή σας στο Newsletter της Imperial εναπόκειται στην ελεύθερη βούληση σας και δεν αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία για την απλή περιήγηση σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Η εγγραφή σας στο Newsletter μας, ολοκληρώνεται με την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) στο αντίστοιχο πεδίο στη σελίδα μας. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας μας δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση να σας αποστέλλουμε ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και συναφή διαφημιστικά μηνύματα. Περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία των στοιχείων που καταχωρείτε, μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Η Imperial δεν ευθύνεται αν το Newsletter δεν παραδοθεί στον προορισμό του, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση τους. Το Newsletter μπορεί να καταλήξει στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά Newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων μας, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας της παρούσας ιστοσελίδας ή μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στο Newsletter που λαμβάνετε.

ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ / ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Η παρούσα ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους / υπερσυνδέσμους (Links/Hyperlinks) σε άλλους ιστοσελίδες. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζόμαστε ή αποδεχόμαστε το περιεχόμενο ή ότι υποστηρίζουμε τις υπηρεσίες άλλων ιστοσελίδων που ενδέχεται να συνδέονται μέσω συνδέσμων με την παρούσα ιστοσελίδα μας και ρητά αποποιούμαστε οποιασδήποτε ευθύνης για κάθε περιεχόμενο, πολιτική προστασίας απορρήτου, ποιότητα περιεχομένου και υπηρεσιών, τρίτων. Επιπλέον ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν μη διαθεσιμότητα των ιστοσελίδων αυτών, της πολιτικής τους περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των πληροφοριών και των υπηρεσιών τους.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. που παρατίθενται και περιγράφουν την εταιρεία, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της IΒH ή συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών και πνευματική ιδιοκτησία μας ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η ΙBΗ έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού ή/και ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Στα πλαίσια αυτά, απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο της παρούσας ιστοσελίδας. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της IΒΗ ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων. Η χρήση των ανωτέρω στην παρούσα ιστοσελίδα, δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. 

ΕΥΘΥΝΕΣ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ  

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αποκλειστική Ευθύνη Χρήστη.

Είστε ο μόνος και αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και υποχρεούστε να απέχετε από κάθε παράνομη πράξη και καταχρηστική συμπεριφορά καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού.

Η πλοήγηση επιτρέπεται μόνο για φυσικά ή νομικά πρόσωπα με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Από την πλοήγηση αποκλείονται ανήλικα άτομα (άτομα κάτω των 18 ετών).

Ευθύνεστε αποκλειστικά για τη νομιμότητα και την ορθότητα των πληροφοριών, δεδομένων και στοιχείων που χορηγείτε στην ΙBΗ, τα οποία η IBΗ ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση έχει να ελέγχει, εκτός και αν αυτό της επιβληθεί μετά από καταγγελία ή με επιταγή νόμου. 

Απαγορευμένες Χρήσεις

Απαγορεύεται:

(α) Οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψή σας που περιέχει ιούς ή άλλα λογισμικά τα οποία δύνανται να προκαλέσουν διακοπή, βλάβη, καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή να προκαλέσουν βλάβη στη φήμη και την υπόληψη της ΙBΗ ή/και των άλλων χρηστών, ή δύναται να παραβιάσει οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο δεδομένο των χρηστών της παρούσης ιστοσελίδας,

(β) Οποιαδήποτε πρόσβαση ή απόπειρα πρόσβασης σε πληροφορίες και δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) που διακινούνται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και για τα οποία δεν έχετε καμία εξουσιοδότηση ή εξουσία να χρησιμοποιήσετε,

(γ) Οποιασδήποτε μορφής πειρατεία λογισμικού, hacking ή/και υποκλοπή, αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργίας παράγωγης εργασίας δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) και πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων και του περιεχομένου και υλικού (φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα κτλ.) της παρούσας ιστοσελίδας.

Περιορισμός Εγγυήσεων - Ευθύνης

H IΒΗ ενεργεί πάντοτε καλόπιστα και στο πλαίσιο των όσων προβλέπει ο νόμος και οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης. Συνεπώς έχει λάβει και εξακολουθεί αδιαλείπτως να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά ή άλλα μέτρα και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου:

(α) η παρούσα ιστοσελίδα να λειτουργεί αδιαλείπτως και προσηκόντως χωρίς προβλήματα, διακοπές, καθυστερήσεις, σφάλματα ή λάθη,

(β) τα δεδομένα/πληροφορίες που χορηγούνται και διαβιβάζονται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αφενός να μην αλλοιώνονται αφετέρου να προστατεύονται,

(γ) η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η ίδια ή οι εξυπηρετητές (Servers) μέσω των οποίων η παρούσα ιστοσελίδα τίθεται στη διάθεση των χρηστών να μην περιέχει ιούς ή άλλα επιζήμια συστατικά ή προγράμματα λογισμικού, ωστόσο ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ για όλα τα ανωτέρω και δεν υποχρεούται σε αποζημίωση σας, σε περίπτωση που υποστείτε οποιαδήποτε ζημία για τους ως άνω λόγους.

H IΒΗ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε είδους ζημία (θετική, αποθετική, εξ αμελείας, ενδοσυμβατική ή άλλη) προερχόμενη από την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών στην παρούσα ιστοσελίδα, την παύση του συνόλου ή τμημάτων αυτής, την καθυστέρηση, μη παράδοση, διακοπή ή κακή ποιότητα λήψης των υπηρεσιών ή απώλειας του περιεχομένου της, την ύπαρξη κάθε είδους λαθών κ.ο.κ..

H IΒΗ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα και κατά την διάρκεια χρήσης αυτής κι έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

H IΒΗ ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

Οποιαδήποτε ευθύνη για ζημίες, εκτός των στο παρόν αναφερόμενες, αποκλείεται.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΟΡΩΝ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να αναθεωρούμε ελεύθερα τoυς παρόντες Γενικούς Όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο, αναλαμβάνουμε δε την υποχρέωση να ενημερώνουμε τους παρόντες Γενικούς Όρους για οποιανδήποτε μεταβολή.

Στην περίπτωση που κάποιο τμήμα του παρόντος κηρυχθεί ή ορισθεί με δικαστική απόφαση άκυρο, η ακυρότητα αυτή δεν θα επηρεάσει το κύρος του υπολειπόμενου τμήματος του παρόντος, το οποίο θα παραμείνει ισχυρό σαν οι παρόντες Γενικοί Όροι να είχαν εκτελεσθεί με το άκυρο τμήμα τους διαγεγραμμένο. H IΒΗ θα επιδιώξει να αντικαταστήσει κάθε άκυρο όρο, με νέο έγκυρο όρο, του οποίου το αποτέλεσμα θα είναι το εγγύτερο ισοδύναμο αυτού που ακυρώθηκε.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ - ΕΦΑΡΜΟΣΤΑΙΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Κάθε διαφορά μεταξύ της ΙBH με χρήστη/-ες της παρούσας ιστοσελίδας, που προκύπτει από ή αφορά την παρούσα ιστοσελίδα καθώς και τους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης, θα ερμηνεύεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των καθ’ ύλη αρμοδίων δικαστηρίων της πόλεως των Αθηνών, στην δικαιοδοσία των οποίων τα μέρη υποβάλλονται από σήμερα οικειοθελώς.

Τελευταία ενημέρωση: 29.03.2023